Bloggproblem...

Jadu, kan berätta om att jag fått en hel del bloggproblem nu verkar det som... Främst så ser designen ut som fan i internet explorer så om du använder denna webbläsare skulle jag råda dig att byta till Firefox där det i alla fall ser hyfsat ut. Dessutom har det varit väldigt dött på inläggsfronten, men detta skall bli ändring på inom kort! Det som har hänt är b.l.a. att jag varit en del i skolan, nästan kommit fram till vad jag vill utbilda mig till men nämner inget eftersom jag säkerligen kommer ändra mig inom kort igen.
Jag har även varit på en framtidsdag och då kom jag fram till att Luleå verkade som en trevlig studentort även om det är hur långt bort som hellst!
Det som även kan vara interessant att veta är att jag fått påsklov och det kommer jag förmodligen tillbringa genom att tjocka i mig godis och slappa.
Mer info kommer kanske senare idag och jag ber om ursäkt angående designen i internet explorer webbläsaren.
Sussa gott! för det är vad jag skall föra nu i alla fall.

Apoteket, nya porrbutiken??

Detta blir ett kort inlägg till skillnad mot de senaste jag skrivit eftersom nu har det inte hänt något skoj på senaste tiden... Men däremot så såg jag något sjukt skoj nyss på nätet!
Det är nänmligen så att Apoteket skall börja sälja sexprodukter i ett 50-tal butiker under en testperiod som startar i juni. Tycker det är ett jätte roligt projekt! Är nästan så skoj att jag skulle villa hålla till inne på Apoteket bara för att stå o glo ut de som kollar på de produkterna och sedan gå fram och fråga om de vill ha råd om vad som är bäst bara för att jävlas! Det som även var väldigt skoj var att det även fanns en liten grej stod på aftonbladet som löd såhär: "Bland huvudvärkstabletter, hudkrämer och plåster kommer man se sexhjälpmedel snart på landets utvalda apotek."
Jag gillar verkligen formuleringen av det för känns lite som att de vill att man samtidigt skall köpa de andra produkterna de nämner... Förmodligen eftersom man kommer behöva dem i samband med att man använder de där sexleksakerna!
Aja, nu har ni också fått ta del av dagens roligaste händelse! Och då har dagen knappt börjat ännu!
Hade gött allesammans!

Meinus helgus!

Har inte skrivit på ett tag så får väl redogöra vad jag gjort de senaste dagarna.
I fredags var jag först på fornsalen och fick reda på en massa historia om visby som jag inte visste om innan. Otroligt nog så blev jag nästan imponerad över hur folket lyckades leva på medeltiden, de kanske inte är så dumma som de verkat... Eller som de ser ut om man ser på nutidens medeltidsfolk.
Efter den intressanta rundturen gick vi runt o tog lite kort i visby på massa grajs o hade det ganska skoj för det var en solig dag och trevligt sällskap i form av Jakob, Lovisa och Viktoria. När vi tröttnat på att vandra runt (eller när alla andra förutom jag gjort det) drog vi till max för att käka flott!!! när vi kom till skolan var det bara att sätta sig o plugga inför matteprovet som ändå var värdelöst! helt värdelöst var det! gick as dåligt för allt och alla typ. Men men, vi struntade i de toch istället for jag Johan och Lovisa till ryska kyrkan som ligger begravd i en pajsares källare! Den var ganska flummig och ful men nu är den i vilket fall som förevigad på bild.
Bara för att tvätta bort all smuts som var i kyrkan gick jag och Johan o plaskade runt på solbergabadet! Det var riktigt skönt och kände nästan att jag blev både ren och smutsig igen av allt päckel klor!
Istället för att åka hem och käka mat drog vi istället och mumsade i oss godis i stora lass och såg på en halvdåligt musikdirekt. Det enda som typ var bra var att sommarjobbskollegan Hermans band "Funkada" vann =).
438106-24
ringmuren dåraaa...

Under lördagen hände inte mycket... På morgonen(Lunchtid...) såg jag på tv när några nutida ötzi's vandra över alperna med stenåldersutrustning, ganska intressant och de lyckades också!
Lite senare drog jag på 30års fest och där tillbringade jag resten av lördagen så det hände inte så mycket faktiskt.

Söndag! Vaknade sent och satt o dryga typ hela dan... såg på när farsan fixa i mitt badrum som typ är klart nu =). Lite småfix kvar med hyllor som skall in och glasväggen skall tätas lite men sedan är det typ klart =). Bara för att det nästan är klart där inne for jag o morsan in till stan och började leta efter lite schyssta handdukar och ett duschdraperi men tyvärr hittade vi inget sånt :(. Men men, fick lite inspiration så kanske kommit på hur jag skall ha det i alla fall =). Kommer bli feting najs serru!

Nu orkar jag inte skriva mer och nu har ni i alla fall fått veta vad jag haft för mig i helgen! Godnatt!

2-1 mot Johan i sävecupen! Så ägd!

Uschiamej! Fick inte lov att sova till klockan tolv idag så jag kan inte få kalla det för skönhetssömn :(. När man endast får kalla det sova är det inte speciellt värt alltså! Visserligen hade jag till och med sovmorgon men får jag inte sova tio timmar är jag inte nöjd...

För den nyfikne kan jag berätta att vi spelade badminton idag och jag spelade tillsammans med den där super seriösa smurfen Hassan... Det roliga var att jag bara tycker det blir tråkigt om man skall köra helt seriöst och sådär för då blir det ju inget spel medans Hassan tyckte att man skulle spela super seriöst! Därav blev vi ett väldigt dåligt lag och det sluta typ med att Hassan inte ville att jag skulle ta bollarna för att jag ba "klanta" mig. Fick inte serva för den delen heller för han tyckte jag var för kass... visserligen var jag väl det då eftersom vi körde med att serva från baslinjen! Ajaaaa, nog snack om min badminton karriär nu som egentligen är superb om jag kör själv!
   
Efter att ha käkat super mumsig macka och soppa så hade vi matte, en matte lektion där jag nästan lärde mig sista grejset inför provet... känns dock som att det ännu är en hel del kvar som jag inte kan! Men men, fattar man formelbladet får man minst G så det är ju ganska lugnt då iaf =). Dessutom fick vi bestämma oss vad vi skulle välja för seminarium eller vad det kan kallas som vi skall gå på under framtidsdagen. Hade typ beslutsångest som vanligt... Eller så var det bara ointressanta grajs som för den delen också är vanligt när vi snackar om mig och yrken i samma mening. Till sist lyckades jag faktiskt välja vad jag skulle gå på och då väntade typ alla på mig eller något sådant. Fast visa sig ändå att jag inte var sist eftersom Kajsa och Niklas också satt o micklade men de lät mig få bära den jobbiga bördan helt själv om att vara sist!

Nu kommer det roligaste kära bloggläsare!!! VI SLOG JOHAN OLSSONS KLASS I SÄVECUPEN IDAG!!!! Det var faktiskt riktigt skoj men det roligaste var ändå att vi typ spela bra cupen igenom och vi skämde inte ut oss ett dugg...(nästan inte i alla fall, jag skämmer ut mig bara jag ställer upp i någon sport med klassen. Men det är ju en annan femma) Bara för att va dryg måste jag skriva att vi vann första matchen med 3-0(förlora först med 0-1 innan de blev diskade iofs... men som sagt, en annan femma ;) ), Andra matchen vann vi mot Johan med 2-1!!!!! o i tredje förlora vi med 2-1 och då var vi totalt grymma!! Bör tilläggas att vi spela med sex pers i en match och fem i de andra två.

Usch vad mycket jag skriver nu för tiden föressten... Ajaaa, mina dagar är ju så väldigt händelserika.

Kan bara berätta att jag vandrade runt på stan en sväng med ett par turturduvor som typ satt klistrade i varandra. Inte mig emot dock förutom att en av dem vägrade använda alla mega bra raggningsrepliker som jag tyckte han skulle använda sig av ba för skoj. AAASCH! nu avslöjade jag ju att det var en HAN :O! Aja, kan lika gärna avslöja att det var Ansinelli då ju... Sorry för den asså.

Ojojoj, tänk att det inte är allt för mycket kvar nu, bara två stora saker kvar som alla bör få reda på! För när jag var påväg hemmåt efter denna sjukt händelserika dag så var den ju bara tvungen att bli mer händelserik! Dessutom var det en riktigt irriterande sak som hände! Fast o andra sidan fick jag en bekräftelse på att det var ett bra val jag gjort idag. Och neeej, det blev inte punktering på däcket när jag cykla hem om det nu var det ni mot förmodan tänkte på. Det som istället hände var att polis polis potatisgris kom o körde upp jämsides med mig o undrade varför jag inte hade lyset igång. Vad skulle man svara på något sådant liksom... Neeej, jag tycker det försämrar mitt mörkerseende eller något sådant tänkte jag nästan säga men eftersom man kan få böter för att inte ha lampor så fick jag väl försöka sätta igång lyset... Baklampan gick bra men det sketna jäkla dynamot fram var totalt värdelöst och fungerade inte alls så därför vart jag istället tvungen att gå med cykeln i flera hundra meter för att sedan kunna slinka in i skogen och cykla där i min ensamhet mitt i mörkret. Fattades ju typ bara att någon skulle komma fram o våldta en också. Fast det skulle nästan kunna vara lika bra för då kanske man skulle kunna stämma polisen för att de utsätter en för fara med sina löjligheter!

Tröttnat, somnat eller dött ännu??? jag har i alla fall jätte skoj så måste bara tala om att jag suttit o spelat Settlers  VI ikväll och det var verkligen ett spel som kan kallas tidsfördriv!! satte mig och spela vid 21 och sedan vid kvart i tolv hade jag klarat de två första uppdragen... Antingen måste jag vara världshistoriens segaste strategispels spelare eller så är det där världshistoriens segaste spel! Skulle inte förvåna mig något av det men det är ändå jätte jobbigt med sånt!
För allas hälsa skall jag faktiskt sluta skriva nu och istället gå och lägga mig, kanske läsa lite om världens grymmaste raggare eller kolla lite matte, vem vet vad det blir??? I vilket fall som hellst så kommer jag nog inte somna förrens om en timme...
Godnatt och sov så gott!

Disney är ett pack tvåor!

Under min tisdag hände då inte mycket kan jag säga. Jag har kommit fram till att jag är en riktig glidare! Borde nästan börja med glidflygning eller något för det är förmodligen det enda jag skulle kunna engagera mig i till fullo. Det mesta jag gör brukar jag bara engagera mig sådär halvt och därefter blir resultatet! Jag tror nästan jag behöver något sorts antiglidmedel eller något sådant... Förmodligen är väl motsatsen till glidmedel lim, men jag känner inte att det är något vidare trevligt att gå och limma på mig själv för att sluta glida och börja engagera mig mer.
    För er som nu var uppmärksamma så märkte ni kanske till och med att jag inte kan hålla mig till vad jag gjorde idag utan börjar sväva ut på andra områden... Hur kan man vara så dåligt engagerad i sitt bloggskrivande till och med? Hoppas verkligen någon har gjort en studie över mitt beteende och snart kommer träda fram i ljuset för att berätta hur totalt väck jag egentligen är.
    OJ, kan verkligen inte hålla mig till ämnet... Dessutom fortsätter min lilla hasselnötshjärna att mala på med dessa konstigheter och det är väldigt svårt att stoppa den. Men jag skall lyckas så här kommer nu min lilla redogörelse av min dag:
  • Försov mig inte imorse så jag hann ganska bra i tid till skolan =). Kom hela två minuter innan vi började, även om jag inte är så smart så är det något jag kan, och det är att vara bra i tid!
  • Satt o gjorde nästan litegrann på vårat projektarbete, vet inte om det gick dåligt att arbeta på grund av mitt glidande eller om det bara beror på att det var sjukt dålig fakta och dessutom svårt att hitta det man ville ha tag på.
  • Räknade en del matte, men var totalt omotiverad att räkna så gick väl inte allt för bra. men men, jag är ju grym på det där säger vi så provet kommer gå finemang!
  • Cyklade in till stan efter skolan bara för att sedan vända och cykla hem. usch vad tråkigt man kan ha ibland asså att man följer folk in till stan bara för att dra hem sedan. Ajaaa... Det är väl typ jag i ett nötskal!
  • När jag kom hem var jag meeega lat! Jag som skulle ut och springa lade mig istället på soffan och latade mig! Får inbilla mig att jag skulle ha brytit foten om jag skulle varit ute och sprungit så därför var det nog tur att jag skippade det.
  • Nu har jag varit lika dryg som igår så skall sluta med dessa punkter nu för att berätta något väldigt jobbigt som inte många tänker på så mycket som jag gör!
Just det! Ni era besatta bloggläsare tänker inte så mycekt det eller hur?? Nä, tänkte väl det jag!
    Jag kan ju berätta att jag i alla fall ofta tänker på att hela disney är ett pack med tvåor! Det räcker inte för dem att vara ettor utan de måste bara vara tvåor också...För er som ännu inte fattar vad jag menar så kan jag utveckla mig och skriva att de där manusförfattarna för disney är så extremt tråkiga! För först gör de en film som blir en succé och då tycker de att det är jätte skoj att folk gillade första filmen så då gör de en tvåa som är snarlik ettan. Skulle nästan inte förvåna mig om de dessutom använder delar av manuset från ettan i sina tvåor med.
    Usch, jag blir på trött på sådant! Bara att ta filmer som Askungen, Djungelboken, Pocahontas med flera. Alla är sånna där riktiga klassiker och sedan gör de massa uppföljare till dem. Det är verkligen helt värdelöst! Jag känner att jag egntligen borde ta att bojkotta alla disneys filmer men samtidigt är jag ju ändå en av dem som först ser ettan av deras filmer så känner jag att jag även måste ta o se på tvåan för att se om den också är bra.
    Det är säkert så att de som skriver manusen även är hypnotisörer i världsklass så samtidigt som de gör manuset så smyger de in ett dolt budskap som gör att vi känner oss tvugna att se uppföljaren om det kommer ut någon sådan. Det som gör att inte alla känner det är eftersom att de som inte gillar filmen i sig inte kan ta till sig av budskapet eftersom det endast är riktat till de som gillar filmen. på det härr viset gör dessa hypnotisörer bara för att det inte skall bli misstänksamt och att vi inte skall sätta dit dem! Tyvärr har jag nu knäckt deras system så jag borde nästan kunna göra mig rik genom att sprida ut denna fakta. Men risken att endast Pixar kommer vara de enda som får rätten att fortsätta med sina barnfilmer är ändå mera skrämmande så därför skall jag låta Disney fortsätta med sina olagligheter!

Känner att folk redan somnat för länge sedan och att jag också borde vara en av dem som sover så tycker jag att jag säger sov gott och ha det fint allesammans!
kom ihåg att: 
Varje uppförsbacke även är en nedförsbacke!
Med de visdomsorden från mig säger jag godnatt!

Mitt sportlov!

Hejsan och välkommen tillbaka säger jag till mig själv eftersom jag varit väldigt inaktiv med mitt bloggskrivande ett tag så jag känner mig jätte tvingad att skriva några rader nu!

Det jag har gjort under mitt lov är följande:
  • Sovit massor och länge
  • I och med att jag sovit en massa har jag även drömt massa flummiga drömmar, en av dem var faktiskt ganska mysigt för då hade det precis blivit vår och det var as varmt och hela hamnen var fylld av turister som solade utanför biblioteket. Det var väldigt konstigt och skoj. Men däremot var det inte lika skoj när jag vaknade och märkte att det fortfanrande var trist väder och inget somrigt väder ute.
  • Jag har även spelat en del fotboll under lovet vilket har varit mycket skoj =D. Jag har t.o.m. fått spelat med A-laget i en träningsmatch... Iofs fick jag bara spela i typ 7minuter och var ouppvärmd och blev helt slut! Hade typ blodsmak när slutsignalen ljöd... Men det var ganska skönt ändå :D
  • Håll i er nu för nu har jag något riktigt chockerande att berätta!! För jag har varit på arbetsläger! Det var jätte läskigt men faktiskt så var det inte sååå jobbigt. Förstår inte varför det finns folk som klagar en jäkla massa på arbetsläger, man måste ju vänja sig. Första veckan kanske kan vara lite jobbig men sedan kommer man ju in i det. Visserligen pågick bara mitt arbetsläger i en dag och jag var lite småtrött i kroppen dagen efter men jag är ju totalt ovan med kroppsarbete och jag har kommit på ännu ett yrke jag skall hålla mig undan, det är att bli skogshuggare eller vad det kallas för! Är ju jätte drygt att fälla träd och klyva ved och sånt tjafs! Det kan andra få hålla på med ^^.
  • Jag har firat min mor som fyllit hela 47år! Jag lovar att hon ser ut som max 40 ;) men ändå så har hon på något sätt lyckats fylla 47år nu. Det var ganska ändå när hon hade fest för då var det massa släkt här typ och sedan fick man god mat.
  • Denna sista punkt är bara till för att ni skall få lite mer och läsa... Och jag kan berätta att det inte hänt något mer under mitt lov typ... Förutom att vi kommit en liten bit längre på mitt badrum så snart är det klart :D. Men men, orkar inte skriva fler punkter nu så detta var sista... Som jag skrev är detta sista punkten på det här inlägget!... Tänk er! sista punkten!!!... Ajaa, ingen panik nu men måste ändå upplysa om att detta är sista punkten!!! :O... Skall sluta jävlas nu för antar att ni sitter o är sura på att jag skriver massa skit som ni bara känner er tvugna att läsa för att inte missa något viktigt. Så därför skriver jag nu: NU ÄR DET SLUT PÅ DESSA FETA PUNKTER!
Wohooo!
Lyckades tillslut få slut på det där nu. Så nu kan jag berätta att jag haft en ganska händelserik måndag även om jag knappt gjort något.
Först vaknade jag kvart över tio och det var inte allt för nice eftersom min retorik började vid klockan åtta. Men men, sånt kan ju hända! Var nog inte meningen att jag skulle komma till skolan så tidigt på en måndag efter ett lov..
    Men men, det var ju lite väl lindrigt att starta min måndag med att bara försova mig så därför upptäckte jag även att jag fått nackspärr, RIKTIGT MYS!!
    Aja, sånt händer ju ibland så jag fick ta o pinas med det resten av dan även om hela min eftermiddag och kväll gått ut på att försöka kurera mig med sån där varm vetepåse, liniment, stretchning och dessutom värktabletter. Kan dock säga att allt varit ganska dåligt för det har knappast blivit bättre ännu. Men en klenis som jag förtjänar väl ha lite ont ibland.. Går ändå inte upp emot snubben igår på fotbollsmatchen som lyckades få armen ur led eller något sådant, såg riktigt otäckt ut och med tanke på hans skrik så gjorde det nog dessutom ganska ont!
    Tillbaka till vad jag gjort idag ja! På den delen av dagen som jag faktiskt var i skolan planerade vi bara vad vi skulle göra på vårt miniprojekt om gotlands världsarv! det kommer nog bli as bra tror jag.
    Är värsta ledsen för att jag inte kunde träna ikväll. Tyckte det kändes ovärt att ut o springa när det typ gör ont i nacken när man springer med, så det får jag göra imorn =). Kommer bli så mys om jag får lov o vakna imorn och märka att jag inte har nå ont alls :D. Det skulle varit så väldigt nice, så just därför skall jag genast gå o slänga mig i sängen o sova för att få vakna upp till den nya värkfria världen om några timmar!

    Godnatt och sov gott era bloggbesatta människor!!!