Pyromanhelgen närmar sig!

Oj vad tiden går fort ibland, även om man inte har speciellt roligt.
Hur kan det vara? ingen som vet, ingen som vet.
Hur som hellst har vi redan hunnit med alla emo's nationaldag (skärtorsdagen) och nästa högtid för en minoritets grupp närmar sig med storm steg! Om bara två dagar är det valborg, eller kanske alla pyromaners nationaldag. Detta firas med att man eldar upp massa kvistar och annat skräp. Jag har även hört att man tuttar eld på julbocken i Gävle om den mot förmodan klarat sig ända sedan julen.
För de som inte deltar i dessa pyroman attentat brukar istället dricka sig redlösa under helgen och vakna två dagar senare med en enorm huvudvärk och ett minne som raderat ut de 5senaste dagarna..
(Källa: Egna upplevelser från muffin som är sjukt sanningsenliga!)

Sol, men ingen solbränna...

Min dag har bestått av att sitta på terassen med en bok i handen och njutit av vårsolen. Det har varit väldigt skönt att bara softa i solen.
    MEn efter ett tag kom jag på att att om jag fortsätter sitta i solen hela dagen kommer jag vara en enorm mega kräfta till kvällen så jag kände mig tvungen att göra något annat. Smart som jag är gick jag in och hämtade en fotboll och kickade lite boll med mig själv i solen... Oj vad mycket mindre solbränd jag skulle bli av att hoppa runt i solen istället för att ligga still. Så istället för att kicka boll satte jag igång och gjorde lite nytta... Hjälpte till med att räfsa lite på gräsmattan eftersom farsan klippt gräset. Mycket smart val kände jag! Ännu en aktivitet i solen. Men tur var väl ändå att jag inte gav upp att vara i solen för jag blev inte ens solbränd efter min heldag i solen.
    När kvällningen börjat välla in över Gotland var det dags att börja med maten. Eftersom morsan inte riktigt hade alla varor hemma fick jag hoppa upp på hennes vrålåk som till och med har fler växlar än en bil(!) och sedan dra upp till affären för att inhandla lite varor. När jag åter kommit hem så lagade vi mat och grillade i en nyinköpt grill som jag satt ihop tidigare på dagen.
    Resten av kvällen glodde jag på tv och tog det lugnt! Måste bara säga att jag hittade mitt nya favoritprogram! Chuck! Det var ett grymt skönt program enligt mig. Trodde först att det var någon film men efter att det tog slut efter en timme så förstod jag att det var en serie... Men i vilket fall var den störtskön eftersom den  var värsta humoristisk samtidigt som den typ var seriös xD. lätt nya lördagsfavoriten nu!

dags att säga tack och adjöken för nu... sorry för att jag inte orkat vara så rolig alltså... men jag skall försöka komma på något skoj till nästa gång! Natti natt!

Projektredovisningar var det ja...

Hjälp vad jag känner mig jätte aktiv med mitt bloggskrivande alltså. Men det skall man väl kanske inte klaga på, det är ju faktiskt ganska skoj dessutom.
Under dagen har alla naturvetar tvåor och treor varit i södervärnsaula. Treorna hade projektredovisningar och vi tvåor fick lyssna på dem. Det bör även tilläggas att ettorna fick vara ute i något änge och göra nytta genom att faga hela dagen medans vi satt inne och glodde.
Projektredovisningarna var av blandad kvalitét och projekten var allihop väldigt olika. Bland annat fanns det en grupp som fått en metallbit och sedan tagit reda på vad det var för sorts metall. Sedan fanns det en grupp som byggt en jetmotor, eller försökt i alla fall. En grupp som byggt en kanon, som först brutit mot vapenlicenslagen eller något sådant men det får man nog hålla lite tyst om. Dessutom var det många grupper som gjort någon form av häfte i utbildningssyfte eller upplysningssyfte. Men trots att det var massa olika roliga, tråkiga, och intressanta redovisningar med flashiga powerpoints o.s.v. så fanns det en viss redovisning som var helt unik.
Det handlade om en tjej som haft anorexia. Undet sin tillfrisknadsperiod och sjukdomsperiod hade hon då skrivit en bok. Den handlade om allt hon känt och upplevt under sin sjukdom. Själv kände jag världens medlidande när hon stod och berättade om allt hemskt som hon varit med om. Det var faktiskt nästintill att man börja grina riktigt ordentligt. Jag som aldrig brukar börja gråta fick liksom hålla igen för att inte göra det mitt i aulan! Det säger faktiskt en hel del om hur det var att lyssna på det.
Men nu över till något som varit roligare för att ni inte skall sitta och deppa ihop sådär som jag själv gjorde nu..

För när jag kom hem och sedan haft min nästan dagliga eftermiddagslur så fick jag reda på att jag skulle få tillbringa min kväll ensammen i detta enormt "stora" hus. Mor, Far och bror tänkte nämnligen gå utpå afterjob och då fick man inte följa med.
"Kul..." tänkte jag när jag satt där helt själv i soffan med ett scrubsavsnitt framför mig. Dessutom ett avsnitt jag redan sett tidigare. Hur mycket bättre kan det inte bli då?
Därför tog jag mig själv i kragen, flög iväg med mitt vrålåk till affären för att köpa den lyxigaste färdigmaten man kunde hitta i butiken. Visserligen vet jag inte om det riktigt blev den lyxigaste men något som är säkert är att det såg ut att vara enormt gott på förpackningen...
I vilket fall så fick jag tillbringa min kväll med att se på en extremt underhållande film vid namn Beerfest och sedan såg jag större delen av Notting Hill och dessutom lite mindre än halva The Contract. Alltså en lyckad filmkväll var vad det blev. Det enda som fattades var nog sällskapet, men det får man väl ta en annan gång xD.

Nu är klockan långt efter läggningsdags så nu är det tid för mig att leta mig fram till den där sängen som står max 2meter bort. Önska mig lycka till!
På återhörande... eller något..

Solen sken och det gjorde även jag!

Jadu, det är inte varje dag det är torsdag inte... Men ibland händer det faktiskt och gud så glad man kan bli då. I alla fall så kan man ju bli väldigt glad över små händelser under torsdagarna men jag måste tyvärr medge att jag inte är glad över allt som hände på torsdagar. Aja... skippa skitsnacket nu så skall ni alla få veta vad jag sysslat med under torsdagen.

Dagen började med ett väldigt roande idrottsprov som jag hoppas gick fint även om jag som vanligt blandar saker lite hit och dit. Om jag är på mitt bästa blandarhumör så tror jag allt att jag skulle kunna blanda ihop en sockerkakssmet och sedan lyckas få ut pannkakor av det hela. Det är vad jag kallar "duktigt Manfred...".
    I vilket fall så satte sig typ halva klassen sig ute i solen efter provet för att chilla. En av oss lyckades dessutom chilla till sig en fin fin solbränna. jag undrar bara Niklas... Hur kan man bli så röd efter max en timme i solen? Sitter det i håtfärgen må tro?
    Efter intag av proviant eller vad det kan kallas det där man äter i matsalen så var det dags för matte. "Wohoo!" tänkte jag och roade mig med att läsa lite sidor med lösta exempel under hela lektionen. Mycket kreativt tyckte jag för att slippa räkna massor.
Eftersom Gunnar kände sig väldigt snäll idag fick vi även sluta en timme tidigare från Biologin för att kunna ha tid att gå och ta en glass på hamnen. Eftersom jag är så duktig på att blanda ihop saker så lyckades jag blanda ihop hamnen med östercentrum. När jag väl stod där på stan och förstod att jag kommit fel så fick jag istället fortsätta vandra runt lite med Karolina och Johan. För att kompencera glassen fick jag istället käka kexchocklad så för Manfred "blandar'n " Bäckström kändes det precis som om jag varit vid glassmagasinet.
    Resten av dagen fortlöpte med att jag var på en enormt givande fotbollsträning där jag stod och skjöt och tränade inlägg en halv träning och andra halvan agerade jag back när "startelvan" tränade fasta situationer.

Nu vart klockan sådär mycket ikväll igen så det är dags för mig att sova så att jag kan orka upp imorgon för att sitta i södervärns aula och lyssna på projektredovisningar en hel dag...

Nödvändiga?

Tänk dig hur världen skulle se ut utan människor... Skulle det finnas något annat djur som tagit över våran plats och börjat bygga hus m.m. Det kanske rent av skulle vara varelser i vattnet som skulle börjat exploatera sig. tänk vad tufft med ett undervattens samhälle som styrdes av delfiner eller kanske bläckfiskar. Det skulle ju vara väldigt tufft faktiskt. Sedan skulle världen på land kanske styras av gigantiska myror eller något annat skoj.
    Världen skulle säkert vara så mycket bättre! Inga kärnvapen, inget USA som bombaderade resten av världen, inga miljöproblem och tänk så mycket mer beväxt område om det inte stod massor av hus och vägar som blockerade överallt. Ja, tänk vad vi bara försör vår värld med våra lustigheter till uppfinningar.
    När jag blir stor måste jag ta och hitta en planet precis likt jorden men utan människor på och sedan åka och kolla hur den ser ut. Eller så får jag ta o ha det som projektarbete i trean... Jag får se hur det blir med den saken.

Vilken är den sanna sanningen?

Man kan fundera på vad som verkligen är den sanna sanningen.. Är det vad media, läraren, faktaboken eller vad kompisen säger? Jag tror i vilket fall att det aldrig finns något som är helt sant. För vem bestämmer att en viss sak är sant bara för att nästintill alla säger att det är på ett visst sätt?
Det är dags att börja protestera mot alla sanningar hit och sanningar dit! Tänk vad enkelt hela livet skulle vara om man kunde få slippa alla krav på att tala "sanning". Man skulle slippa skriva prov i skolan eftersom ingen kan bevisa att det man själv skriver egentligen är osant. Man skulle inte heller kunna ha några lagar eller regler eftersom man kan påstå att det inte är sant så som det står i lagböcker. Med andra ord skulle hela samhället rasera utan våra kära "sanningar". Nu lyckades jag dessutom vända min ståndpunkt mot mig själv utan att det blev meningen. Så tyvärr måste jag nu be er alla att sluta planera in protesterna och börja verka för att vi skall fortsätta att leva med osanna sanningar!
Ni får ursäkta mina små flummigheter men det var bara en tanke som kom upp i huvudet på mig. Förmodligen var det mycket på grund av Lovisas tal igår om sanningar.

Det som hänt under dagen är bland annat att jag haft uppsatsskrivning i 5timmar. Visserligen disponerade jag endast typ tre timmar eller något men jag tyckte det var mer än tillräckligt för att skriva en sida med text. Nu är i alla fall de nationella proven i Svenska B avklarade och jag är väldigt lycklig!
För att fira detta gick jag och Jo

Chocken!!!

Nä usch! Där lät ju extremt drastikt att jag drabbats av världens chock! Tyvärr är det faktiskt sant också... Jaja tänker ni, att bli chockad är väl inte så jätte farligt. Men där har ni allt fel. På vårdguiden.se kan man faktiskt läsa om tillståndet och där står det såhär:
"Chock är ett livshotande tillstånd när blodtrycket sjunker kraftigt och cirkulationen av blod och syre i kroppen minskar. Det gör att viktiga organ i kroppen hotas av syrebrist och riskerar att skadas."
Jag tackar då Ansin för att utsatt mig för detta... Det enda han behövde göra var att skriva ett litet blogginlägg om varför alla ler på våren. Jag blev helt bestört när jag läste detta och dessutom chockad som få! Om du vill läsa inlägget kan du klicka här (jag varnar för att det kan vara rent livshotande att läsa inlägget). Usch ja... Som tur var klarade jag mig med livet i behåll men jag fick dock ett stort men av det hela! Jag som blir så glad när alla går runt och ler och nu har jag fått reda på att det endast är något jä*la kisade på grund av solen...
Nä usch! Nu vart jag sur över det här så jag orkar inte skriva mer nu.
Jag hoppas i vilket fall inte att jag chockerade er med att skriva ett nytt inlägg utan att ni var lite smått förutseende med det hela.
Sov så gott allesammans, om ni nu inte ätit saltgurka för i det finns ett antisovgott ämne... bara så ni vet!
Hejdå

Cykla, festa och köra bil...

Morsning korsning! Nu är jag tillbaka i bloggvärlden igen efter ännu ett långt uppehåll... Måste verkligen skärpa mig!
Kan i alla fall berätta för er vad som hänt den senaste helgen! Det har ju faktiskt varit en rolig helg och jag har nästan fått mycket gjort.

Fredag
I vilket fall så började det med att jag och Johan bestämde oss för att cykla ut till Denice för att fira hennes födelsedag i fredags. Som tur var slapp vi att cykla med våra feta väskor som innehöll tält, sovsäck, madrass m.m. för de skickade vi med folket som tog bussen ut.
Så när vi klockan 17,21 hoppade upp på våra vrålåk fast det inget annat än Sanda i sikte. Vi cyklade allt längre ut på landsbyggden och kände att den friska och avgasfria luften gav oss en enorm drivkraft för att orka fara de 2,5milen på de gotländska vägarna vars krokighet håller en sådan hög klass att kapten krok själv skulle göras till åtlöje om han ens jämförde sig med dessa.
Väl på plats i Denices trädgård fick vi enorma problem... Vad var det som var ut och var var det som var in på tältet??? Efter en kvarts överläggande kom vi fram till att vi faktiskt tänkt att samma sida var utsidan även om jag lyckats säga emot mig själv hela tiden. Man kan faktiskt undra vart min hjärna var någonstanns under de där minutrarna. Själv skulle jag tro att den tog semester och for till thailand och träffade massa tjejhjärnor... Den där jäkla tjejtjusaren till hjärna alltså... om man ändå kunde vara lite så alltså!
Efter alla andra misöden så lyckades vi komma till festen iklädda våra matchande tröjor och hattar och vi kunde snabbt konstatera att vi skulle bli kvällens offer för de kameror som fanns på plats. Dessutom fick vi många fina och uppskattade kommentarer om att vi var fint matchade.
Tydligen har man även mycket god upptagningsförmåga av alkoholhaltiga drycker när man motionerat fick jag erfara eftersom jag lyckades hålla mig lagom drucken hela kvällen på 3mellanöl... Man kan ju minst sagt säga att det var ekonomiskt om inte annat...
När vi väl skulle sova blev vi dessutom förbjudna att sova i tältet vi jobbat så hårt med utan vi fick sova på varsin soffa istället. Det var mycket bra att vi blev övertalade kan man ju konstatera såhär i efterhand i alla fall =). För istället för att frysa sönder så fick jag svettas en del under natten. Men det kan ju knappast vara fel att svettas bort allt överflödigt fett genom att sova. Mycket bättre än att motionera =).

Nu vart jag lite trött på att skriva så jag får i alla fall hoppa vidare till lördagen nu så att man kan bli klar någon gång.

Lördag
Det började med att jag vaknade i ett hus som jag sett för första gången några timmar tidigare. Brevid mig låg också den snyggaste tjej jag någonsin sett! Ja gud! Om det ändå var så alltså... För nu ljög jag ju igen. brevid mig låg nog ingen vad jag vet utan jag vaknade av att jag låg däri soffan helt ensammen och varm eftersom mitt sovtäcke hade tydligen uppfyllt sin verkan under natten och hållit mig mycket varm =).
Efter att ha vaknat till lite och sådär så såg vi på ensamseglaren innan det var dags att packa ihop våra saker och sedan åka hemmåt med Johans mor.
Väl när jag kommit hem tyckte jag att jag fått lite sömn under natten och lade mig på soffan för att se på fotboll. Jag passade även på att sova litegrann när jag ändå låg där i soffan.
Eftersom mor och far var ute på röjarfest (räfsarparty) i Barlingbo fick jag och syrrans kille sköta oss själva där hemma i vibble. Det gick över förväntantan eftersom vi till och med lyckades laga mat och se på "American Gangster" utan att riva hela kåken. tydligen hade mor och far haft det trevligt ute i barlingbo och hade dessutom tagit lite kort under dagen. Far hade faktiskt tagit en väldigt fin bild på min Kusin Erik och hans granne Wilma som faktiskt var så pass fin att den får komma ut på min enormt välbesökta blogg som säkert kan komma upp till 10besökare om dagen...
image25
Erik och Wilma

Söndag
Under söndagen tyckte jag att det var dags att städa ur mitt enormt stökiga och skitiga rum. Eftersom jag var väldigt duktig så tog jag även tag i det och städade även min toalett och damsög resten av källaren för att det skulle kännas extra trevligt här nere i underjorden =).
När jag var klar med mitt städande gick jag och satte mig i solen på terassen och läste en bok. Mycket avkopplande må jag då säga =). När jag sedan läst ett tag, fikat och tagit det lugnt var det dags för mig och far att kasta os in i bilen för att övningsköra litegrann. Självklart var jag ju som vanligt vägens kung och farsan råkade somna efter som jag kör så bra att det känns som man flyger fram... Nääe usch! nu ljög jag ju igen! Körde i allafall hyfsat och far min satt på helspänn.. Nästan i alla fall. Han tog det nog ganska lugnt även om han nog är lite orolig när det är jag som kör xD.
När vi varit förbi min faster och hjälpt henne med deklarationen så bar det av till farmor och farfars grav med fina blommor =). Tycker det är tråkigt att jag aldrig fick träffa farfar men eftersom farmor alltid varit så snäll så tror jag allt att min farfar var likadan!
Efter vi varit på kyrkogården for vi hem och åt och sedan förvann kvällen i kick!

Nu har jag skrivit av mig om allt som hänt i helgen. Känner mig duktig som skrivit en jäkla massa och 95% är mega strunt men jag hade ju i vilket fall ganska skoj när jag skrev det :).
Ha det så fint allihop och någon gång kommer nästa inlägg... Skall överraska er alla! När ni minst anar det kommer det komma ett nytt inlägg!
Hejdåååå!

Regnet öser ner!

Wohoo! Gud vad skoj att det regnar! Skall nog ut och göra en regnlykta, regnängel och kasta regnbollar...
...Näää! oooooj! Regn var det jaaa. Nä, usch. Varför skall det hålla på och regna massa för?? Det verkar ju bra onödigt.
Just som regnet stod som spön i backen skulle ju jag självklart iväg och träna också. Jag tycker verkligen vi är ett tappert gäng som badade runt på en fotbollsplan som lätt gick att missta för en enorm lerpöl. Dessutom hade bollen en viss tendens att stanna i luften och sedan börja flyga bakåt igen. Undrar verkligen vad det kunde bero på! Måste ha varit dåliga bollar som fick världens bakåtspinn hela tiden eller så var det några högre makter som inte ville att bollen skulle gå frammåt.

Asch! orkar inte skriva mer. Fick bara bli en liten rapport angående min träning ikväll.
Natti natt!

mordförsök x3

Usch jaa! På lördagen var jag på heldag med fotbollslaget. Det började med en träning på morgonen. Imer fick för sig att köra värsta banan som var världens mordförsök. Kunde kanske varit jobbigare men när man knappt vaknat och inte ens värmt upp klokt kan det lätt klassas som mordförsök. Det var dock inte det sista mordförsöket för dagen...
när vi tränat åkte vi ut till Steakhouse Park för att inta en lyxig lunch bestående av grillkorv och potatismos.
Därefter for vi vidare till Traume för att köra teambuilding. Teambuildingen bestod av massa stationer som man i lag skulle klara av. Gick väl hyfsat även om vi kom på delad tredje och sista plats. På en av stationerna skulle man åka på någon släde som de andra lag medlemmarna körde med ett rep som satt fast längst fram på släden. Eftersom två lag var en man kort så fick jag vara den som satt på deras släde (överraskande nog trodde de väl att jag var lättast xD). Jag lovar att det var en riktig upplevelse och dessutom ett ruskigt mordförsök! det var inte långt ifrån att de flera gånger körde in i något träd och då skulle man ju vara totalt rökt!
När vi varit på teambuildingen for vi vidare till Kneippbyn där nästa mordförsök ägde rum. Den här gången var det i en bastu och den skyldige var min egen bror! Han tyckte tydligen att det var kallt på sin plats på nedre sittplatserna så han gick fram och hällde på 3stora skopor vatten på stenarna. Jag lovar, jag kunde fan inte ens andas när ångorna vällde fram över oss. Misstänker nästan att han planerar något alltså... För när jag åkte på släden började han springa mot den korta banan när det var meningen att vi skulle köra långa... Något lurt måste det allt vara alltså ;). Inte för att min käre bror någonsin skulle göra något sådant mot mig men ändå!
I vilket fall så spelades det poker och ishockeyspel, käkades pizza och dracks en hel del efter vi kommit ut ur bastun. Jag fick dock endast dricka cider hela kvällen eftersom man inte fyllt 18 ännu. Men men, klarade mig fin fint utan massa sprit och sånt tjafs. Var ändå roande att kolla på andra som var på lyset. Kan lova er att det var högljutt!

Ajaa, det var vår heldag med fotbollen!
Dags att kasta sig i säng för att förhoppningsvis kunna vakna igen.
Godnatt

Biss, Matte- eller musikterm??

Vad vet jag, finns väl typ Biss ackord eller något sådant och sedan finns det även biss till andra derivatan... Fast nu har jag säkerligen blandat ihop alltihop så det inte ens finns ett biss i något av det och då får jag väl stå ut med att göras till åtlöje av någon sådan där wisser besser!

Det som hänt idag är typ...
Jag har suttit o degat igenom en Historia, Biologi, Engelska och matte lektionen. Känner mig mycket stolt över min prestation idag... även om den visserligen inte kunde bli så mycket bättre eftersom det mesta endast varit att lyssna på folk och skriva av :P. Bland annat satt jag o skrev av när Gunnar löste något matte tal över hela tavlan och när han var klar kom vi fram till att han glömt en term så det var bara att skriva till massa saker på allt också... mycket lätta tal på matten just nu! Det är i alla fall vad en professor i matematik skulle kunna säga. Själv säger jag att det är nästintill omöjligt.
När vi sedan slutat skolan gick vi runt och fotade lite i stan, jag och Jakob. Vi hittade dock inte så jätte mycket skoj men ändå fick vi ihop liite kort iaf =).
image24

låt inte de specifika ögonblicken flyga förbi, fånga dem istället inom dig.
-Ett sätt bara en Muffin kan uttala sig på!

Godnatt och sov gott

Estocolmo!

Jajaja... Jag vet att jag är dålig, kass eller kanske till och med helt totalt värdelös på att uppdatera min blogg! Just därför har jag nu bestämt mig för att skriva ett helt inlägg utan att skriva halva och bestämma mig för att skriva resten senare.
Jag kan berätta att det jag har gjort på lovet är att jag sovit, slappat, käkat godis och "åkt" skridskor med Johan. Det var typ mer att vi försökte åka utan jätte stor framgång. För den nyfikne kan jag även berätta att jag var mycket bättre på att åka för sisådär 9år sedan... Smått pinsamt eller vad???

Det som hänt den här veckan är att den där skolan drog upp en jätte tidigt i tisdags... Var tvungen att gå upp vid typ kvart över fem! Anledningen var ju ännu värre! Bara för att sedan sitta still i flera timmar! Nu kanske ni tycker jag skall tala klarspråk också så jag får väl ta o berätta vad som hände på ren svenska också.
Alltså... Jag gick upp klockan kvart över fem på tisdagen för att sedan åka in till hamnen till halv sju för att sedan sätta mig på en båt för att åka till vår kära huvudstad! När man väl kommit dit hade vi skoj. Det som hände var bland annat följande:
 • Vi satt o mobbade en gatumusikant som vi såg på gatan nedanför oss när vi käkade mat på Åhléns.
 • Jag stod nästan och sov under tiden vi var på nationalmuseum bara för att guiden var dryg som satan och dessutom hade samma tonfall och pratade om fula tavlor där de målat kvinnor med bröstimplantat trorts att det inte fanns på den tiden... Vem bryr sig liksom?? Okeeejda, det var väl synd om alla bimbos som inte kunde få sina enorma bröst. Men ändååå!
 • Vi såg på dockteater... Eller var det ett dockhem??? Det var det nog... En föreställning på Dramaten var det iaf ;)
 • Vi hittade hela vägen hem till Malin, Johans kusin. Där satt vi och såg på champions league, spelade xbox, surfade och spelade golf... De hade så stor lägenhet att det fanns en 18håls bana i huset................ NOT! Drömma kan man ju alltid...
 • Vi var på naturhistoriska riksmuséet och även på cosmonova. Jag kom fram till att de har jätte sköna stolar på cosmonova och att det dessutom går jätte bra att sova i dem utan att få det minsta ont någonstanns =). Dessutom kom jag fram till att Dinusaurie filmen på cosmonova är dålig... även om jag inte ens såg halva.
 • Vi utforskade världen när vi letade efter bergianska trädgården, tog en genväg som resulterade i ett par jordiga Johan byxor. Som tur var så fanns snälla Manfred i närheten och kunde låna ut sina jätte fina randiga (rutiga) byxor till honom. På tal om Manfred så fick jag en jätte fin bok av Lovisa som hette Manfred söker sina förfäder :D. Handlade om en häst som hette Manfred som tog sin tidsmaskin för att åka tillbaka och hälsa på sina förfäder för att få reda på vilka de var =).
 • Jag fann även mitt livs kärlek!............. Där blev ni allt paffa vaa??? Inte trodde ni att något sådant skulle kunna hånda mig va? Näää, det trodde faktiskt inte jag heller!

  Ajaaa... Om det ändå kunde ha varit så bra...Men kan i alla fall berätta att jag köpte en typ blå/turkos/grönaktig tröja med lila tryck på :). Den var skojtyckte jag och ba köpte den sådär. Den får vara min kärlek i brist på annan ;).
 • Kan även berätta att det är mycket jobbigt att gå runt och bära två många kilon tunga väskor på axeln en halv dag...
 • Sista punkten får handla om båten... Ett ställe där det är jätte skoj att flumma om man är övertrött och reser med två natur klasser. Om man har svårt att komma på saker att göra kan man t.ex. försöka dricka upp allt vatten som finns på båten, kan säga att vi misslyckades även om vi var på god väg!
  Dessutom kan man kolla om alla hyttdörrar är stängda... Är mycket skoj om man råkar öppna en och det är någon där inne, mycket chokerande möte må jag säga.
  Man kan sitta o spela kort, land och strand (tror jag det hette) eller ngt annat flummigt spel.
  Eller så kan man ju göra som jag gjorde på uppresan, måla naglarna! mycket nöje må jag säga när man ställer sig bakom killar, masserar dem lite på axlarna och sedan drar ner händerna på deras bröst... Håriga armar och rött nagellack passar inte så jätte bra ihop om man säger så.
  Kommer inte på något mer man kan göra just för tillfället men låt fantasin flöda så blir man inte rastlös i första taget :). Man kan ju även sitta och komma på fula smeknamn på folk. Lärare bra offer för detta... Eller om man vill vara elak kan man ju köra med öknamn också =).
Nu börjar jag bli trött på att skriva av någon outgrundlig anldening :(. Kan i alla fall berätta att alla var mycket trötta och sega idag i skolan.

Nu orkar jag inte flumma mer utan jag ger er den här tänkvärda texten där ni själva kan låta tankarna få värsta spelet!

"Folk brukade titta ut på lekplatsen och säga att pojkarna spelade fotboll och flickorna gjorde ingenting, men flickorna gjorde inte ingenting.
-De samtalade. De samtalade med varandra om världen, och de blev väldigt kunniga om den på ett sätt som pojkarna inte blev."
Carol Gilligan

Nu skall jag leta mig fram till min säng, önska mig lycka till!
Godnatt och sov gott!