Skamligt Sverige! Usch!

Ja, nu var det över ännu en gång för Sveriges del! Efter en urusel match om jag får säga det själv mot ryssarna. Visst, ryssarna spelade faktiskt bra och skapade fina chanser. Men grabbarna i Sveriges landslag spelar fan inte som ett lag utan flummar runt lite för sig själva och hoppas på att de kanske skall lyckas ådstakomma något skoj. För er som lever utanför civilisationen eller bara har noll koll så är det fotboll jag snackar om, och inte vilken fotboll som hellst utan fotbolls-em.
Usch ja! fy skäms på er allihopa! Men men, den jag tänker vara mest irriterad på nu i några timmar framöver är Förbundskaptenen Lasse Lagerbäck som coachar sådär svenskt... Alltså LAGOM BRA. Det vinner man fasen inga mästerskap med utan man måste ha lite finess och nytänkande om man skall lyckas här i världen!
Ut med Lagerbäck och in med någon annan rolig snubbe! Inte för att jag vill vara elak eller så men jag tycker även att man bör muta Buffon lite också så han kan byta nationalitet och hoppa in i Sveriges mål istället för att ha osäkra Isaksson i mål. När backarna inte ens litar på sin målvakt är det fasen inte bra... Likande stundtals IFK Visbys forna juniorlag i dagens match ju, och det är så långt från världsklass man kan komma!
Nu är det bara att hoppas på att Ryssland och Spanien krossar allt nu så att vi svenskar inte behöver skämmas allt för mycket!

Usch! nog snackat om fotbollens grymma värld och hoppa vidare till den grymma världen här på ön.
Just för tillfället är det två saker som är ganska grymma. Den första är mitt uppvaknande i förrgår och det andra är att jag inte vet hur jag kommer jobba nu i midsommarhelgen, hur skall man då kunna planera någon fest om man inte ens vet hur man jobbar? Jaja, imorn har jag förmodligen bättre koll på läget =).
Jaja, tillbaka till mitt uppvaknande den där måndagsmorgonen.
Klockan hade precis slagit 10:07 när mobilen började ringa. Trött och sådär trögsänkt som jag är på mornarna så trodde jag först att det endast var alarmet som hade börjat ringa. Men precis när jag tog upp mobilen märkte jag att något var annorlunda. Det som var annorlunda var signalen, var det någon som hade bytt min alarmsignal? Och varför hade denna någon då bytt till min ringsignal då för? Sedan förstod jag, någon ringde mig!
Med sömnen ännu sittandes i rösten svarade jag och till min överraskning var det mor min som var i den andra ändan. Vad vill hon att jag nu skall göra såhär tidigt då? stiga upp kanske?, tänkte jag direkt.
Mycket riktigt så var det ungefär vad hon ville, men det hon även ville var att jag skulle skynda mig ur sängen, kasta mig ut i friska luften, plocka ner all tvätt från tvättställningen och sedan rusa in innan det började regna.
Det var tillsynes ett ganska lätt uppdrag tänkte jag eftersom regnet ännu verkade vara flera minuter bort och hur lång tid kan det ta att rycka ner lite tvätt liksom?
Så jag kastade på mig min gosiga morgonrock, masade mig ut genom bakdörren och gick mot tvättstället. Vad hände då? Jo, självklart hade regnet lite bråttom så det kom några minuter tidigt och började ösa ner över stackars mig och stackars tvätten. Så där stod jag och ryckte o drog i tvätten och var väldigt irriterad över allt! När jag väl var klar med allt så kände jag att nu kan det få ösa ner resten av dagen så jag kan få sitta inne och gosa mig under ett täcke och se på film medan det åskar utanför fönstret. Men tji fick jag för det också. Bara några minuter efter jag kommit in helt dyngsur så slutade det även att regna, och sedan tog det inte alls lång tid innan det solen även började skina.
Kändes nästan som om någon kört ett practical-joke på mig för allt passade ju så perfekt i tid för att man skulle bli sådär irriterad! Men men, jag fick bita i det sura äpplet och se det komiska i det hela! Dessutom är det en sak jag kommer ihåg lång tid framöver, ett uppvaknande jag sent kommer glömma... Det enda som fattades var faktiskt farsans immitation av en väckarklocka så skulle irritationen bli fulländad!

Adjöken!

Ny design?

Snart kan den vara här... Min nya lite mer sommriga bloggdesign. Efter mycket om och men så är den i stort sett helt färdig.
För att ni inte skall bli helt lost när ni kommer in i bloggen så är den lik den gamla med några få uppdateringar. Däribland har jag gjort om den övre menyn så den ligger integrerad i den såkallade headern. Mycket jobb för att få den på plats men nu är den i vilket fall där och den fungerar konstigt nog med.

Såhär ser designen ut och för att testa den så är det bara att klicka HÄR.
Nu känner jag mig allt duktig.
Dessutom höll jag ner på längden av detta inlägg ;). på återseende!

Skolavslutning

Jaja, ännu ett långt inlägg... skulle ha kunnats göra mycket kortare måste jag säga men när man är på skrivhumör så går det inte att sluta... Så jag ber om ursäkt men här kommer min skolavslutning i alla fall!

Skolavslutning:
(För dig som inte gillar nonsens och endast vill ha fakta... hoppa då till efter blankraden)
Wohoo! Sommar och sol och vi har påsklov! Juste! Hitta det enda som stämde i den meningen. Så skulle jag ju i vilket fall kunnat sagt när jag vaknade den där onsdagsmorgonen. Till mitt förtret upptäckte jag snabbt att solen lekte kurragömma med oss jordvarelser, och gömde sig sådär slugt bakom molnen. "Haha, jag vet var du är!", tänkte jag, men kom snabbt på att jag ändå inte skulle kunna få den att komma fram ur sitt gömställe. Jäkla skitlek det där att man verkligen måste gå fram till den man söker i kurragömma och säga, Hittad! Tacka vet jag burken då man kan få stå och stampa lite på en gammal rostig burk och ropa lite om att de är hittade. Mycket bättre påfund!
Något måste väl funka tänkte jag och försökte förgäves att ropa; "Fritt fram!", men solen var som fastkedjad där bakom molnen, stackars sol...
Där var alltså det första felet i meningen, solen som inte var där. Det andra felet var ju självklart påsklovet. För inte skulle vi få påsklov dagen till ära (även om det skulle varit nice med påsklov för att man får godis =) men men) utan det var ju sommarlov vi skulle få! Sommaren är ju redan här som ni förstår då eftersom det var en sak som var rätt i meningen som står ovan. I vilket fall tror jag allt att det på metrologiskt vis redan räknas som sommar!

Utan sol fick jag hoppa upp på morsans sjuväxlade knarråk, juste, knarråk för den brukar knarra lite hit o dit då växlarna hoppar lite hejvilt. Dagen till ära var jag iklädd skjorta och typ ett par lite för småa linnebyxor, what ever! var nog ingen som dog bara för att de inte satt perfekt, dessutom får man väl skylla lite på att man tagit till sig från Tore Kullgren från FC Z som anser att kläder inte skall va snygga utan att de skall sitta bekvämt!
När jag väl kommit in till CPG-norr så skulle vi springa runt och ha oss i typ en timme bara för att två lärare och två elever skulle få de extremt åtråvärda I-podsen... Själv var jag nästan jätte duktig på det där med musikfrågor så var inte alls långt ifrån att jag fick mig en i-pod jag med. I min värld var jag i vilket fall väldigt nära att få en!
Efter allt spring hit och dit så att man halvt tappat bort sig så var det värsta kvar! Att hitta till klassrummet. Aja, så farligt var det inte då jag faktiskt följde efter Gunnar som ledde oss gladeligen längst bort av alla klassrum på norr för att vi skulle få massa saker. Sakerna vi fick var varsin bulle, lite ciderkaraktärsdryck, tillbaka ett arbete, ett betygsdokument och sedan det bästa! SOMMARLOV!
Detta skulle självklart firas! Men först... Löpning! Eftersom jag skulle skippa min fotbollsträning på kvällen för att kunna fira att man fått sommarlov så var jag tvungen att springa en mil för att ändå få röra på sig litegrann. Blev dessutom lite mer än en mil att springa eftersom jag skulle ta mig den där kilometern ner till milsspåret också. Men i vilket fall var det skönt att få röra lite på fläsket igen även om det var lite jobbigt(inte alls därför jag hade världens träningsvärk dagen efter då man skulle spela fotbollsmatch...).

Kvällen närmade sig och festen likaså. Vad som ville vara med om fest var solen som hade tröttnat på kurragömma och ville vara med där på kvällningen innan den skulle krypa till kojs. När jag väl komit in till stan med morsans sju-växlare mötte Ohlsen brother upp mig vid tornerspelsplatsen, stället där vi skulle tillbringa större delen av kvällen och tillsammans med Johans klass som faktiskt är otroligt trevliga för att vara en samhällsklass ;).
Efter några bärs och cider senare var man lite sådär rund om fötterna och då var det även dags för Ansin att anlända till festen. Mottagandet av honom var väldigt hjärtligt då både jag och johan sprang halva nordliga sidan av muren endast för att möta upp grabben som tydligen fått tag på en cykel på något underligt sätt också. När Ansin väl kommit till sällskapet började Ohlsen brother flumma loss och ringde till sin klasskompis som satt hela 2meter bort... Därefter fick jag snacka med henne och vi snackade om hur mycket Johans morsa betalade oss för att vara kompisar med honom. Uppenbarligen fick jag en hel del mer men då gick jag även miste om att få ligga med hans far, något som jag gladeligen slipper trots att hon sa att han var väldigt bra i sängen... Ett uttryck som gick över mitt förstånd då jag inte förstår hur man kan vara duktig i en säng som är till för att sovas i!
Efter att ha rett ut alla konstigheter bar vi oss av mot almedalen för att möta på allt annat folk och heja på varenda kotte som man känner och även några man inte känner. Detta skulle resultera i att jag skulle bli erbjuden stryk sisådär 4gånger... Det var faktiskt väldigt roligt.
Den förste personen gick för in i mig och sedan använde sig av de traditionella fraserna: Du gick in i mig! skall du ha spö? Räddaren i nöden blev den gången Jakob Hammar som tydigen kände snubben och gick därför emellan. Och är man vän med Jakob var man tydligen vän med den där snubben med.
Den andre snubben som ville ge mig stryk var när Ohlsen brother fått syn på Liv och sedan tappat bort henne igen. Sånt får ju inte hända då jag bestämt mig för att de SKA paras ihop! Så när vi letade efter Liv frågade jag några snubbar om de sett henne. Tydligen frågade jag bara fel snubbe eftersom han var två meter lång, en meter bred och sur som få! Han började därför knuffa på mig (inte mig emot att folk stöter på mig alltså men någonstans finns en gräns!) och gnälla om att han inte sett någon Liv och frågade även om jag ville ha stryk. Inte fasen ville jag ha det så jag tackade snällt nej och gick vidare. Tyvärr verkade mitt svar fel eller så kände han bara att han inte kunde ta att hans stöt på mig misslyckats så han gick fram och knuffade på mig igen och frågade åter igen samma sak. När jag andra gången bad han med snälla ord att dra åt helvete! så gick han faktiskt. Jag kände mig duktig som dissat honom så lätt, något som Ansin tydligen inte skulle ha lyckats med då han efteråt sa att han skulle slagit till honom direkt. Orka slåss och sedan åtalas för misshandel och massa sånt tjafs.
Tredje snubben som jag höll på att ryka ihop med var en snubbe som jag 2minuter tidigare hade hälsat på och han hade presenterat sig och ropat "See you at PA" åt mig... Konstig snubbe. Lika konstigt var att han precis efter ville slåss med mig, men då jag kom ihåg hans namn och bara tog tag i hans hand lugnade han ner sig xD.
Sista men kanske inte ofarligaste personen som ville slåss var så sent som på hemvägen. Ohlsen brother som var mega trött orkade inte ta sitt cykellyse så jag tog vara på det och lös med det när vi gick genom botaniska trädgården. Sådär halvvägs igenom den så råkade det visst sitta några personer väldigt tyst på en bänk som jag upptäckte lite för sent. Jag hade tydligen använt mig av supervapnet ficklampan och bländat självaste Erik Espinoza i ansiktet så han nästan blev blind på köpet. Jag förstår nästan hans enorma vrede som uppstod då han ville ha reda på vad och vem det var som bländat honom. Självklart var den olycklige jag så han kom att sparka lyset ur handen på mig och sedan ville han även ge mig stryk, något som jag lyckades undkomma då det var någon som hejdade grabben. Och när vi släckte lyset så såg han inte heller var vi tog vägen eftersom jag nästan gjort honom blind med Johans cykellyse.
När vi väl kom ut ur botaniska trädgården stod Eriks vänner där ute och tog hand om honom så vi kunde lugnt ta oss hemåt. När vi väl kommit hem somnade Johan nästan på staketet medans vi väntade på att Ansins morsa skulle hämta honom. Agnes som också hade gjort oss sällskap till Vibble fortsatte ut i ödebyggden, mot Högklint och mot hemmet på sin cykel.
När Ansin väl fått skjuts gick vi in och jag fick fixa en sovplats åt Johan som var helt slut och det var nog inte långt ifrån att jag nästan skulle varit tvungen att få bädda ner honom också...

Sket sig totalt att skriva kort så resten av dagarna kommer inom kort att beskrivas.
Hade gött allesammans och kom ihåg, även om man inte har något som hellst uppsåt att hamna bråk så kan man faktiskt göra det ändå, flera gånger om...
Hejdå

EM fanatiker och Sverige hysteri!

Ojoj! De senaste dagarna har en hel del hänt må jag säga. Visserligen har jag inte varit inblandad i så mycket av det som hänt då jag nästan bara duttit hemma och ugglat, men kan ändå berätta lite om det som ändå har inträffat.

Nationaldagen:
Wohoo! Heja Sverige!
Eller vadå? varför skall vi egentligen fira vårat lilla land? Varför är nationaldagen något speciellt att fira? Som jag och Ansin kom fram till så är det ju faktiskt så att alla andra länder har sina nationaldagar då stora händelser har inträffat i landets historia. Typ blivit ett eget land eller någon revolution eller liknande.
Men vafasen har Sverige att fira? Vi är ju landet LAGOM och är sådär neutrala som alltid och har ju faktiskt inget speciellt att fira. Detta var jag tvungen att gå till botten med och vad använder man sig av då om inte allas älskade Wikipedia?
Blev lite småchockad över att det nääästan fanns en förklaring till det hela.
Sveriges nationaldag har ven hetat svenska flaggans dag och innan det, Gustav Vasas dag. Och det var just Gustav Vasa som är personen som gjort av vi nästan har något att fira på nationaldagen. För det som hände den 6 juni 1523 var att Gustav utnämndes till kung över Sverige och den forna Kalmarunionen försvann och Sverige blev på nytt självständigt.
Där har vi alltså förklaringen till varför vi firar nationaldagen och vi kan nu känna oss stolta över att ha något att fira istället för att bara se oss som landet neutral som inte har något att fira =).

I vilket fall så sket jag i att fra nationaldagen och jag kommer inte ens ihåg vad jag gjorde under den där lediga dagen.

Lördag:
Blev väckt tidigt på morgonen, alldeles för tidigt! Det som väckte mig var den levande väckarklockan som man inte ens kan snooza! För er som inte känner till den levande väckarklockan är det min far som kommer in i mitt rum och försöker immitera en väckarklocka. Lovar er alla att det är mycket värre än den jobbigaste väckarklocka man kan tänka sig eftersom han är urkass på att immitera en väckarklocka och dessutom så snoozar han endast i några sekunder då man skriker snooze till honom (jag har testat ett antal gånger...).
Efter den jobbiga väckningen fick jag pallra mig ur sängen för att käka frukost och sedan sätta mig och vänta på min bror. Anledningen till att jag skulle vänta på bror min var för att jag skulle åka bak på hans motorcykel hela vägen ut till Hablingbo där vår sommarstuga ligger. När vi efter många om och men kommit ut till stugan satt vi där ute och såg på EM-premiären xD. För inte kan man missa fotbolls-em, en fest som kommer pågå halva sommaren ju!
Efter att ha suttit och glott på en 18tummare i en timma eller något var det dags att käka mat. Mumsigt och härligt att vara ute på landet med hela familjen samlad! Något som inte händer ofta numer då vi barn far lite hit o dit.
Efter att ha sett ännu en halvlek fotboll var det dags att än en gång kasta på sig farsans enorma MC-kläder och hoppa upp bakom brorsan på motorcykeln. massa döda knott och tangerade fartrekord senare var vi åter hemma i vibble för att kunna se de sista skälvande minutrarna av matchen. Där slutade dagen, framför em-magasinet i fyran sådär vid klockan tolv.

Söndag:
Sooova, se på film och se på fotboll, mer hände knappt den dagen.
Okej... kan vara lite mer ingående om ni vill veta ;).
Syrran lämnade än en gång gotland i sticket och for iväg mot fastlandet för att stanna över sommaren. Mycket sorglig, mycket sorgligt! Måste allt åka och hälsa på min kära syster på lovet någon gång, för vem skall jag nu kunna krama sönder när jag känner fört'? Eller så får jag väl fixa en flickvän som visserligen är lättare sagt än gjort... Men men.
Något annat som även händer på söndagen var att jag såg si sådär 90-53 minuters fotboll. Alltså såg jag 37 minuter och 3mål =). IFK utklassade Hangvar med 5-0. Något som jag tyckte var ett rättvist resultat av det jag såg av matchen... Men tror visserligen att första halvlek varit mer jämn. Sedan såg jag självklart de där fotbollsmatcherna på tv på kvällen också... Fotbolls tok som jag blivit lagom till EM!

Måndag:
Försov mig nästan då jag vaknade vid klockan ett! Mycket duktigt att jag nääästan fick bråttom till en lektion som började vid 14,30. Efter skolan skulle jag tydligen leta mig till Nilssons Bilskola för att dela ut lite skoltidningar vilket gick fint när jag väl hittade till det där gömda stället!
Fick även gå lite på stan och hittade typ lite fina saker att köpa. Enda kruxet var att i avsaknad av pengar kan man inte köpa så mycket kläder så fick nöja mig att kolla på kläderna...
När jag vandrat runt i stan i väntan på att far skulle sluta jobba fick jag sedan skjuts hem så jag slapp anstränga pappas megasnabba fyraväxlare!
När jag kom hem blev det överraskningsvis lite fotboll också. Åtminstone en grym fotbollsmatch med fina mål och sedan ett trevligt em-magasin där det var en hel del humoristiska inslag =).

Tisdagen:
Orkar ni med en dag till eller har ni redan dött av uttråkning? Jag kan ju säga att jag i vilket fall har botat min skrivkramp och lyckats skriva något enormt långt =). I vilket fall så vaknade jag vääääldigt sent dagen till ära. Si sådär vid halv två. Men jag vaknade åtminstone med ett leende på läpparna då jag varit med om den hittills sjukaste drömmen i år.

Allt började typ i ett mega hus där en liten ful tjock dvärg stängt in oss och stod uppe på ett podium med tomtekostym typ.
Där mummlade han massa och sedan drog han i ett snöre så att en jätteflygödla kom insusandes genom en taklucka som öppnades och flög mot mig och mina tappra vänner. Vi tog självklart till flykten och gömde oss undan flygödlan så den bara flög lite sådär mållöst. Mitt under de hektiskta sekundrarna vi gömde oss såg vi ett gäng med kommunister och konservatister. Tydligen fattade jag inte alls vad dessa ord betydde i drömmen så någon av mina vänner kom till undsättning och berättade väldigt övertygande att de helt enkelt var läskigt folk som dessutom tillhörde högerblocket inom partin. Läskigt tänkte jag och blev lite smårädd. Till vår undsättning kom senare ett helt gäng sossar som skulle få bort alla de där högerfolket och det uppstod ett politiskt krig i det där megahuset. extremt konstigt tyckte jag då jag kände igen alla de stridande som folk från säveskolan.
Jag kände att jag själv var tvungen att ta saken i egna händer och i alla fall få tag på den fule dvärgen så att han fick sota för att han var elak. Jag sprang in bakom fiendelinjen som tydligen bara kastade lite glåpord mot mig när jag passerade och när jag kom fram till dvärgen stod han där uppsvullen och såg jätte rädd ut. Förbannad som jag var tyckte jag att han såg så extremt ful ut i sin jäkla kostym så jag bestämde mig för att den skulle av! Så jag började dra ner hans dragkejda på jackan han hade men upptäckte att han hade en likadan jacka under. Extremt frustrerande må jag säga och extremt humoristiskt på samma gång. Så jag började dra ner dragkejda efter dragkejda och alltid var en lika ful tomtejacka under den tidigare. De som såg på när jag höll på började håna mig för att den där jäkla dvärgen hade så många jackor så jag blev allt surare och surare men samtidigt kunde jag förstå det humoristiska i det hela för jag låg sådär halv vaken att jag nästan förstod att det bara var en dröm. Sedan när jag väl dragit bort den sista och typ tjugonde jackan stod han där, en liten tanig och ful dvärg! Jag bestämde mig för att kidnappa honom till min grupp. så jag lyfte upp honom över huvudet på mig och sprang för livet mot mina sossevänner xD.
På vägen till den "goda sidan" vaknade jag ur den extremt flummiga drömmen.

Resten av dagen har inte varit lika extrem utan jag har mest suttit och tagit det lugnt. Städat källaren vilket var mycket skönt när det var klart! Sedan har jag missat att se något från en EM-match också... :O. Inte alls duktigt att jag missade att studera Spanien mot Ryssland då de t.o.m. är i samma grupp som Sverige.
Men men, fick istället studera Sverige och Grekland då de spelade. Tyckte att Grekland var extremt dåliga och att matchen var den hittills tråkigaste i hela EM då den var jätte seg och det var ett lag som låg på och pressade och ett lag som bara försökte förstöra och sega ner spelet hela tiden!
Men med två mål i bagaget skall man väl ändå inte säga att det var en fy skam insats av det Svenska laget.
Bara att hoppas på att grabbarna kan hålla sig skadefria och pigga så de orkar spela så skall nog laget kunna ta sig vidare också!

Nu är det i vilket fall dags för mig att sluta skriva, något som jag säkert suttit och gjort oavbrutet i nästan en timma snart! Det är ju även en dag idag också, en dag som kanske inte kommer bli den nyktraste, kanske inte den kortaste och definitift inte den tråkigaste dagen i år!

På återseende om ni inte blivit bortskrämda för alltid nu ;)

Ps.
Lade in hela inlägget i Word för att kolla längden på det hela... så håll i er nu!
Det var hela 2,5sida långt! Längsta ever utan tvekan!
Godnatt!
Ds.

Vibbledåre?? Helt klart!

Nu måste jag ta o berätta om min roliga kväll som jag var med om i torsdags.
Kvällen började dock inte allt för skoj, förlorade i div 5 mot När i När... Men fick i alla fall köra bil hem för farsan hade varit med där ute och kollat.
När jag i alla fall kommit hem helskinande såg jag att man fått två sms. Ett vid 19:02 där det stod såhär:
"Tjeina! Vad gör du? Själv är jag uttråkad:-P"
och eftersom jag inte svarat på det skickade han ett nytt sms 21:59 där det stod såhär:
"Synd att du inte svarade:( jag var så jävla sugen att hitta på något:-P"
Tänkte att grabben måste ju ha allvarliga problem att sysselsätta sig själv, så jag svarade herr Olsen brother (Johan alltså) med att kvällen inte var slut trots att klockan var tio och att man alltid kan ta sig ett litet kvällsdopp =). Sagt och gjort så kom han inknatande genom dörren strax innan klockan elva för att vi sedan skulle kunna hoppa i plurret i den där mega bassängen som någon knasig snubbe (skulle inte förvåna mig om det var far min) slängt upp på våran bakgård...
För att se allt från den positiva sidan var det i alla fall varmare i vattnet än i luften, sådär på kvällningen. Men för att se det från den negativa sidan blev man ändå snabbt nedkyld och frusen, så det blev inget super långt bad.
Däremot kom jag på den strålande idén om att vi kunde ta och jogga upp till vibblehallen foch se om det var något drag där och kanske vinka till någon vettskrämd bilist. Efter att ha övertalat Johan om att det skulle vara kul så gick vi på upptäcksfärd med destination vibblehallen. Med badpantalonger och stålmannen mantlar (även kallat handduk) tog vi oss framåt. Vägen var lång, krokig och fylld med faror. Såsom enorma rullande stenbumlingar(grus) och en köld, så ihärdig att den släcker en stjärna på samma sätt som stjärnornas glans totalkrossar mörkrets enorma barriärer, långt ute i yttre rymden.
Men tappra och envisa som vi var skulle vi klara det jag en gång drömt om, så vi fortsatte! Trots alla hinder på vägen var vi efter några kämpiga minuters vandring framme vid affären. Vad möts vi då av?
Jo, en traktor! En traktor som kom raggandes in i vibble city sådär halvt mitt i natten. Kopplad till traktorn fanns en vagn fylld av fyllebönder som på fredagseftermiddagen skulle vakna upp med en enorm huvudvärk och vaga minnen av något väldigt märkligt!
Det som var så märkligt var ju att de spelade vibbledårar sådär passande samtidigt som de gled fram genom vibble. Och visst fanns det vibbledårar även mitt i natten! Vibbledårar, Drypande våta, iklädda badbyxor och handduk och sprang runt, hoppade och dansande till den extremt fina smaklösa låten!
Gud vad skoj det var! Lövsta pojkarna som precis tagit studenten stod bara där, glodde mycket värre än någon ko jag någonsin sett (kor är ju faktiskt mästare på att glo!) och såg jätte uttråkade ut av det som jag tyckte var månadens grej! Vilken annan klass som hellst skulle ju faktiskt tycka att det var en jätte rolig sak och skulle vara enormt glada över att jag och Johan roade dem med lite dans och flummerier till låten "vibbledårar".
I vilket fall hade jag väldigt skoj så skiter faktiskt i att de var sådär tråkiga!

Efter den där roliga upplevelsen fick vi påbörja en vandrig hemmåt igen. Den gick faktiskt mycket lättare eftersom vi var ganska speedade efter hela den där grejen. Det enda som började bli lite jobbigt, var att känseln försvunnit i fötterna p.g.a. kölden.
Resten av kvällen var lugn. Lite filmtittande och massa snack om allt och inget tills klockan var kvart över fyra då herr Olsson skulle dra sig hemmåt på sitt vrålåk =).
Detta var alltså slutet på min händelserika kväll, så för att fullända natten gick jag och lade mig i den renbäddade sängen och slumrade gott!

Hoppas det i alla fall var lite nöje med att få höra från mig nu igen efter en hyfsat lång frånvaro... Hade gött allesammans!
På återseende!
Hejs