Photoshop... Och Pirr

Precis vad jag också tycker! Jäkligt kul med photoshop jaa! Men men, det är ju lite små krångligt ibland också... men man lär sig med tiden som tur är. Idag (eller igår som det faktiskt är nu) så satt jag o såg på en grundläggande film om photoshoppande, lärde mig lite nytt men mycket var gammalt, dock fick man en del tips hur man kan göra i olika situationer. Det är skojjseliskoj =).
Efter att ha suttit o deegat o sett på den där filmen redigerade jag en bild, den fick en fin gammaldags känsla och jag blev glad över att ha lyckats =). Just nu ligger den på Bilddagboken så om du vill se är det bara o klicka dig in där.
Under kvällen har jag varit på en sådär halvrolig träning. Gick väl ganska bra och jag blev trött!

Nu sitter jag bara här hemma o funderar, funderar på mitt lilla ordspråk jag komponerade igår... Framför allt på just lycka. Vad är egentligen lycka? och när har jag varit som lyckligast?
Jag tror nog att lycka är ett tillstånd jag befinner mig i sådär ibland och att  lyckan i sig är precis just då det pirrar till sådär härligt i magen när något roligt händer. Jag tänker då inte riktigt på de stunder när det pirrar i magen för att man åker berg-o-dal bana. Utan mer om någon säger något sådär fint till en som man uppskattar så mycket.
Det är nog hur lyckan yttrar sig i min kropp i alla fall. Men men, jag har inte fått ett riktigt klokt begrepp hur min lycka fungerar ännu så jag återkommer om jag kommit på något annat skojjsigt om det.
...Nu glömde jag nästan bort när jag varit som lyckligast... Men jag vet inte när det pirrat som allra mest i magen så jag får återkomma med ett svar på det också.

Nu skall jag nog ta att sova snart, så man orkar göra något på den där torsdagen också =).
Ha det fint allesammans och uppskatta pirret ;)

Efter regnet kommer solsken?

Woohoo! Var lite så jaa, igår var jag sjuk och idag är frisk så idag får det vara "solsken".
Dagen till ära började med att jag hade sovmorgon och när jag väl kom till skolan såg vi på någon dokumentärfilm som jag inte riktigt förstod meningen med... Men men, skulle vara jobbigt om man förstod allt som hände här i världen så jag känner mig lycklig även om jag inte förstod innebörden.
Efter att slukat en meega portion fisk och potatis (vilket innebär ungefär lika mycket som om jag käkat en spigg) så hade jag en helt okej matte lektion och fick ännu en gång dra det alltid lika roliga skämtet, Cos X !!
Skoldagen avslutades sedan med att sitta o spela Tekken 3 i NV-rummet med Jonte o Lovisa under biologi lektionen...  Spelade sedan lite NBA med Johan också =).
Sedan jag kommit hem har jag bara suttit o degat och försökt förstå mig på det här med alla förbenade koder hit o dit om man vill ändra på utseendet av bloggen... men men, det får va som det är nu tror jag.
Utvärderingen av dagen sker med orden:
Lyckan är inte fulländad förrens någon fulländat den.
- mitt egna påkommna ordspråk(säkert någon annan som kommit på det förut, men det vet jag inget om) som säger exakt hur min dag har varit. ger lika flummiga svar som vilket annat orakel som hellst =D.

Sjuk dag...

Jadu, precis som det låter har jag varit hemma från skolan idag p.g.a. sjukdom. Sjukdomen i sig är extremt smittsam och nästintill livshotande. Med andra ord vaknade jag upp med en förbenad huvudvärk och hade värsta yrsel typ. Men men, har iaf gått över nu och inga fler sjukdagar denna vecka att se fram emot...

Det jag gjorde denna tråkiga dag var att sova och hör och häpna... Jag läste över 130sidor i en bok!! Det var länge sedan jag lyckades försjunka mig så pass länge i en bok och för den nyfikne var det t.o.m. Harry potter och Dödsrelikerna.
Men men, nu är jag lite små trött och skall sova litegrann innan det är dags att gå upp och gå i skolan.
På återseende!

Välkommen till min nya blogg!

Det var på tiden kanske vissa tänker... Andra tänker, Åh neeej! Inte han också i bloggträsket.
Vad du än tänkte när du kom in här, så vill jag göra det klart för dig att det tyvärr inte är ett tvång att läsa här. Så gillar du inte dumma inlägg utan mening så behöver du inte fortsätta läsa utan du fortsätta till Dagens Nyheter och läsa vettigheter istället.

Vad du än valde så hoppas jag på att hittar någon intressant läsning!